Billeje

Uanset om du bor i casa 35 - eller skal på ferie i anden by eller land - så kan du med stor fordel bestille din lejebil gennem vort netværk.

Vi har indgået en aftale med nogle af Costa del Sols førende bil-udlejere, der tilbyder biler fra flere forskellige biludlejningsfirmaer.

På trods af de helt utroligt billigere priser, så er en omfattende forsikringspakke samt ekstra chauffør normalt inkluderet i prisen!
Vi har senest indgået en aftale med det danskejede firma, Helle Hollis, der til froskel for de andre biludlejningsfirmaer har en meget fair brændstofpolitik.
Det er nemlig blevet sådan, at når du lejer bil på Costa del Sol skal du oftest betale for en fuld tank - og det er ikke de billigste dråber, der er kommet på.
Det skal du også hos Helle Hollis, men til gengæld får du her refunderet brændstof, hvor du leverer bilen tilbage med mindst et kvart tank.
Samtidig har Helle Hollis en flåde af nye bilier.
Når du reserverer ved Helle Hollis skal du opgive denne kode H9597 - så får du 15% rabat på de i forvejen gode priser samt  flere andre fordele. Klik på logo for bestilling.
Ved dette firma, Booking Centre Online kan du bestille din bil -klik her - ved at benytte denne udbyder får du tilbud fra flere udlejningsfirmaer og som oftest er prisen inkl ekstra fører.

På det andet link, der er til vor nye samarbejdspartner ,


 skal billejen betales ved bestilling - klik her. Og her har vi erfaret at priserne oftest er helt i bund.

Et godt råd - tjek begge links - og find det bedste og billigste tilbud - du får det ikke billigere andre steder!!


 Og husk at selv om du ikke skal bo i Casa 35 - så er du velkommen til at benytte dig af denne service!